Naujienos

Mūsų paslaugos

Projektų rengimas ES paraiškoms gauti

Projekto idėjos pirminį įvertinimą ir formulavimą. Įmonės konsultantai teikia informaciją apie ES paramos gavimo galimybes, reikalavimus projektams, remiamas veiklas, įvertina idėjos atitikimą priemonės projektų finansavimo sąlygų aprašui ir kitiems ES lėšų skirstymą reglamentuojantiems LR teisės aktams.

Projektų administravimas

Teikiame visas sėkmingam projekto įgyvendinimui reikalingas paslaugas.

Rinkos tyrimai

UAB „ETKC“ gali pasiūlyti įvairias paslaugas rinkos tyrimų srityje, pardavimų ir marketingo mokymo srityje, marketingo ir pardavimų veiklos planavimo bei įmonės marketingo ir pardavimų skyriaus organizavimo srityse.

Struktūriniai fondai

UAB ”ETKC” pagrindinė veikla ir specializacija – verslo planų rengimas ir konsultavimas ES struktūrinių fondų klausimais. Įmonė siūlo platų paslaugų, susijusių su paramos iš ES struktūrinių fondų gavimu, spektrą.

Verslo planai

Verslo planas – dokumentas, kuriame įvertinama įmonės išorinė ir vidaus būklė, numatoma būsima įmonės veikla, prognozuojami įmonės veiklos finansiniai rezultatai. Pagrindinis verslo plano tikslas – pagrįsti numatomų investicinių ar įmonės verslo plėtros projektų ekonominį gyvybingumą.

Teisinės konsultacijos

Ilgametę patirtį turintys UAB ETKC teisininkai, teikia teisines paslaugas Sutarčių teisės ir Įmonių steigimo klausimais, taip pat kartu su partneriais – viešųjų pirkimų ir įmonių vertės nustatymo klausimais.

Patenkinti klientai

Šimtai patenkintų klientų džiaugiasi pasinaudoję mūsų paslaugomis

Pagalba jums

Susisiekite su mumis ir mes patarsime kaip jūsų verslas gali tobulėti

Ilgametė patirtis

13 metų patirtis bendradarbiaujant su klientais bei partneriais!

Orientuoti į rezultatą

Stengiamės dėl kiekvieno kliento iki galo

atsiliepimai